Pantalons Esportius

Pantalons Esportius View full size

Pantalons Esportius

Quantitat:

PREU:

productfrom (qty)discount
Pantalons Esportius30 -30%
Pantalons Esportius20 -20%
Pantalons Esportius10 -10%

Descompte per quantitat

 Una vegada aixis pujat i guardat l'imatge per estampar selecciona la quantiat , talla, color i  afeixeix-ho a la cistella, repeteix el procés amb les diferentes talles que desitgis, una cop estiguis ves a la cistella y veuràs que el descompte esta aplicat segons la quanitat de samarretes que tinguis. Podràs modificar les quantiats dins la cistelta sensa complicacions y observar quin preu s`aplica en cada tram.Si tenes dubtes omple el formulario, o envians un email a info@personalitzat.cat.

Descripció

Pantalo espotiu 100% poliester , doble costura a tots els repunts disponible amb diferents colors. Ideal per equips de futbol o la practica de l'esportiva ,personalizarla al teu gust a la teva manera, per tu, per el teu equip el teu grup d'amics, un aniversari, un comiat, per la teva  empresa .Converteix una foto o un diseny en una samarreta de moda i presumeix d'ella. Que ningú et limiti, sigues lliure i vesteix al teu estil, al teu gust.

Como Personalitzar

Seleccioni el color i talla de la peça, per pujar l'imatge o diseny frontal cliqui sobre la pestanya inferior "personalizacó del producte" ,doni a guardar y desprès a afegir al carret. Si vol comprovar si l'imagen es la correcta doni un altre cop a  "personalització del producte" Abans d'enviar-li la comanda li enviarem una composició virtual de como queda la peça per tal de que tot siqui correcta. Si te dubtes, ompli el formulari.

 

Menú Personalització

Després de desar la vostra personalització del producte, recordeu afegir-lo al vostre carret
Els formats d'arxiu permesos són: GIF, JPG, PNG

Imatges

* camps necessaris