Samarreta M.Curta Personalitzada

Samarreta M.Curta Personalitzada

Quantitat:

PREU:

Som uns quants

A personalitzat sabem que hi han ocasions en les que tot el grup vol anar conjuntat, si aquest es el vostre cas, omple  el formulari, o envia´ns un email a info@personalitzat.cat, explicant-nos el que voleu i si sou més de 10 us farem un preu molt especial.      

Descripció

Samarreta de Maniga curta de coll rodó, 100% cotó de 150 Gr amb carga de espatlla a espatalla, doble costura a tots els repunts disponible amb diferents colors. Ideal per personalizarla al teu gust a la teva manera, per tu, per el teu grup d'amics, un aniversari, un comiat, per la teva  empresa .Converteix una foto o un diseny en una samarreta de moda i presumeix d'ella. Que ningú et limiti, sigues lliure i vesteix al teu estil, al teu gust.

Como Personalitzar

Seleccioni el color i talla de la peça, per pujar l'imatge o diseny frontal cliqui sobre la pestanya inferior "personalizacó del producte" ,doni a guardar y desprès a afegir al carret. Si vol comprovar si l'imagen es la correcta doni un altre cop a  "personalització del producte" Abans d'enviar-li la comanda li enviarem una composició virtual de como queda la peça per tal de que tot siqui correcta. Si te dubtes, ompli el formulari.

 

Menú Personalització

Després de desar la vostra personalització del producte, recordeu afegir-lo al vostre carret
Els formats d'arxiu permesos són: GIF, JPG, PNG

Imatges

* camps necessaris